Acasă și echipament

Cum să plantați flori în jardiniere mari de grădină

Să nu vă fie frică să vă faceți planuri mari când vă alegeți noi jardiniere Miravila pentru curtea interioară sau verandă.

Jardinierele mari sunt o metodă foarte bună de a transforma aspectul grădinii voastre și pentru a-i da casei aspectul potrivit. Prin alegerea jardinierelor mari, vă asigurați că persoanele de pe stradă vor putea să vă vadă și vă admire florile, să plantați mai multe flori într-un singur loc și să vă creați mai ușor grădina la care ați visat din totdeauna.

Aici sunt câteva sfaturi pentru a profita din plin de jardinierele mari:

Alegeți locul potrivit

Dacă deja ați încercat să ridicați o jardinieră plină cu pământ, știți că nu e glumă. Pe lângă asta, mutarea jardinierelor fără să scoateți pământul e aproape imposibil, ceea ce e o veste proastă pentru florile și spatele voastre.

Maro jardiniere
Un jardiniere este un ghiveci decorativ mai mare pentru plantele din grădină

De aceea trebuie să vă decideți dinainte unde vreți să puneți jardinierele înainte de a începe să plantați florile. Să aveți în vedere cantitatea de soare și umbră pe care plantele le vor avea și alegeți plante care cresc în astfel de condiții.

Alegeți plantele potrivite

Odată ce ați identificat locul ideal pentru jardiniere, puteți începe să vă alegeți plantele. Tipul de plante pe care îl alegeți nu contează, trebuie doar să vă asigurați că va crește în locul pe care l-ați ales.

Video: Cum se fac ghivece de ciment | Modele simple și ușoare de ghivece de flori DIY

Căutați mai multe despre plante pentru a ști cât de mult soare au nevoie și căutați plantele care sunt potrivite pentru condițiile existente. Dacă aveți de gâng să plantați mai multe flori într-o jardinieră, cele trei tipuri de plante de care aveți nevoie sunt thriller, fillers și spillers.

Umbleți fundul cu material de umplutură

Umplerea jardinierelor cu pământ este cel mai important lucru. Dimensiunea lor vă indică faptul că trebuie să băgați mult pământ în ele. În afară de faptul că jardinierele vor fi foarte grele, o bună parte a pământului poate fi inutil deoarece rădăcinile plantelor nu vor ajunge până la fundul jardinierelor.

Pentru a soluționa această problemă, nu trebuie decât să umpleți fundul jardinierei cu un material de umplutură ușor. Acesta poate ocupa spațiu în jardinieră astfel încât să nu mai irosiți pământul prețios. Există câteva materiale pe care le puteți folosi printre care se numără dozele de aluminiu, boabe de polistiren, conserve, sticle de lapte și sticle de 2 litri.

Cum să schimbați solul ușor

După toate orele de muncă necesare pentru plantarea florilor, nu vreți să goliți jardiniera când vine vremea să schimbați solul. Din fericire, nu este nevoie să goliți complet jardinierele când vine vremea. Odată pe an, trebuie doar să îndepărtați pământul vechi de deasupra și să îl înlocuiți cu pământ nou amestecat cu fertilizatori. Amestecați pământul noi cu cel vechi cât mai bine fără a atinge rădăcinile plantelor.

Postări similare: