Copii și jucării

Casca pentru biciclete pentru copii

În fiecare an, mulți copii suferă răni grave din cauza accidentelor legate de biciclete. Dacă ai un copil, poți să-l ții în siguranță și uneori să elimini sau să reduci la minimum rănile provocate de accidentele de bicicletă. S-a observat că majoritatea părinților se îngrijesc doar de culoarea căștii pe care o poartă copiii lor și că nu acordă prea multă atenție cât de bine se potrivește casca cu copilul și caracterul de siguranță care vine cu casca. Mai jos sunt câteva din principalele caracteristici pe care un părinte sau un tutore trebuie să le caute atunci când cumpără casca pentru copii.

Dimensiunea căstii

Înainte de cumpăra efectiv cășca copilului, părintele ar trebui să măsoare circumferința capului copilului pentru a determina ce mărime a căștii se potrivește cel mai bine copilului. Pentru a măsura mărimea, se utilizează un centimetru, și se măsoară deasupra sprâncenelor. După obținerea mărimii, găsirea căștii care variază în dimensiune se poate face.

Casca pentru copii

Cum potriviți casca pe capul copilului?

Căștile au sisteme de ajustare internă ușor adaptate pentru a se potrivi capului copilului. Casca trebuie să se potrivească într-un mod care să garanteze că, chiar și atunci când copilul își scutură capul, casca nu cade și oferă copilului siguranță în caz de accidente.

Casca pentru copii

Tipuri de construcții ale căștilor

În mod normal există două tipuri de construcții de căști care asigură protecția necesară în caz de accidente, dar aceste construcții variază în ceea ce privește stilul, durabilitatea și numărul de guri de aerisire din ele.

Tipul unu: turnate

Acest tip de cască are următoarele caracteristici:

 • Carcasa de plastic exterioară și spuma interioară sunt topite împreună.
 • Are o greutate mai mică
 • Acestea au o carcasă de plastic mai subțire, iar această caracteristică face ca acestea să nu fie certificate pentru utilizarea de skateboard conform standardelor ASTM.

Tipul doi: Hard shell

Există două tipuri de căști de tip hard-shell, și anume; căști de bicicletă și, de asemenea, cele pentru skate.

 1. Căștile în stilul skater

  Aveți o carcasă din plastic solidă care permite o durabilitate sporită și este autorizată prin certificarea ASTM skateboarding.

 2. Casca de bicicletă

  Are o carcasă subțire din plastic care se răsucește ușor și are o rezistență mai mică

Cele mai bune căști pentru copii

TIPUL CĂȘTIICARACTERISTICIMĂRIME
Giro scampEste ușoară
Are un spate drept
Construită prin turnare
Sistem de ajustare
Are cataramă de protecție
XS (45-49CM)
S(49-53CM)
Giro tremorSe reglează prin buton
Bureți interni de înaltă calitate
Prinderi laterale care nu necesită ajustări
50-55 cm
WormReglare prin buton
Turnată
Cataramă cu deblocare ușoară
52 cm -56cm
Giro haleReglaje de înaltă calitate
Materiale înterioare profesionale
50cm to 57 cm

Beneficii purtării căstilor de copii

 • Protejează capul în caz de accident
 • Ajutați la prevenirea prafului și a resturilor atunci când călătoriți cu bicicleta.
 • Purtarea unei căști bine montate îmbunătățește capacitatea auditivă a ciclistului, blocând vântul și zgomotele.

Concluzie

Căștile pentru biciclete nu sunt accesorii care sunt purtate de copii doar pentru a le prezenta altora. Ele trebuie să fie purtate de fiecare dată când un copil folosește o bicicletă pentru a ajuta la prevenirea rănilor în caz de accidente.

Alegerea celei mai bune căști pentru copil include cunoașterea dimensiunii capului copilului pentru a se asigura că casca se potrivește copilului, cunoașterea modelul de construcție, cunoașterea modului în care se potrivește cu capul copilului și, în final, asigurarea că copilul are casca ori de câte ori merge la bicicletă.

Citiți un articol interesant despre PopSocket.

Postări similare:

  Nimeni nu a fost găsit