Frumusețe, sănătate și modă

Ce iubim despre banda de rulare NordicTrac

Alte considerente: NordicTrack-T6-5-Treadmill

În această gamă de prețuri, cele mai multe benzi de rulare vor avea doar senzori de prindere pentru a vă monitoriza ritmul cardiac, la fel ca banda de rulare T 6.5 S. Cu toate acestea, dacă aveți o atenție atentă asupra vânzărilor, uneori veți găsi o banda de alergare care vă va oferi posibilitatea de a utiliza o curea de piept în scădere la acest interval de preț. De exemplu, uita-te la banda de alergare ProForm Pro 1000. Puteți citi recenzia noastră despre această banda de alergare.

Monitorizarea frecvenței cardiace

Nu greșești foarte mult cu banda de rulare NordicTrack T 6.5 S. Are tot ce trebuie în această gamă de prețuri și multe altele. Dacă trebuie să alegem ceva, vom merge cu monitorizarea ritmului cardiac. Monitorizarea ritmului cardiac prin apucături nu este foarte precisă și este dificil să obții o citire în timp ce faci jogging sau alergare, dacă nu te oprești complet pentru măsurare.

Cuvântul final pe banda de rulare NordicTrack T 6.5 S

Banda de alergare NordicTrack T 6.5 S este exact ceea ce te-ai aștepta pentru bani. NordicTrack este un producător de nume în lumea fitnessului și este cunoscut pentru furnizarea de produse de calitate. Banda de alergare T 6.5 S are un motor de dimensiuni bune care asigură o viteză bună și înclinare. Consola vă oferă posibilitatea de a sări rapid între aceste setări fără întrerupere. Consola oferă, de asemenea, tone de opțiuni de antrenament cu antrenamentele programate și capacitatea iFit. Cu toate acestea, nu oferă opțiunea de a folosi un monitor de frecvență cardiacă cu curea toracică, ceea ce este doar despre singurul lucru pe care putem spune că ar putea fi îmbunătățit pe acest model.

NordicTrack a fost întotdeauna unul dintre cele mai respectate nume în fabricarea benzii de alergare. Dar acest tip de recunoaștere a mărcii vine adesea la un preț. Din fericire, T 6.5 S este orientat mai mult către sfârșitul nivelului de intrare pe piață, cu prețuri bugetare.

Și nu vă lăsați să vă păcăliți prețul relativ mic. Acest model vine cu o mulțime de caracteristici pe care poate așteptați să le vedeți asupra rudelor sale mai scumpe. Motorul său de serviciu continuu de 2,6 cai putere asigură o viteză de până la 10 km / h, iar T 6.5 S poate fi ușor înclinat spre un exfoliant de 10% pentru un antrenament care arde calorii. Cu capacitatea de răcire automată, acest motor oferă o experiență lină pe parcursul exercițiului dvs. și ar trebui să dureze anii următori.

Oamenii vin și sunt pregătiți să producă schimbări în viața lor. Spre exemplu, eu am clienți care își trimit inclusiv partenerii și copiii la psihoterapie. Citeste mai mult …

Postări similare: