Frumusețe, sănătate și modă

Cel mai bun ruj Nyx pentru fiecare femeie

Machiajul nu e ieftin. Fix când te simți că ți-ai completat trusa cu toate instrumentele indispensabile, mărcile de machiaj îți trimite un email să îți prezinte noile lor lansări. Din fericire există companie precum NYX care au reușit să împace prețul cu calitatea. Dacă se întâmplă să fii în căutarea unui ruj de la NYX, aici sunt câteva opțiuni accesibile pe care le poți lua în considerare:

NYX Doll

Acest ruj de la Nyx e garantat să cucerească mulțumită nuanței intense de roz seducător care rezistă pentru un timp îndelungat, datorită finish-ului mat. Folosește-l de fiecare data când mergi la cumpărături sau ieși în orași cu prietenele.

Ruj de la NYX
NYX ruj este un produs pe care le folosim atunci când avem nevoie de un makeover de urgență

NYX Femme

Acum e momentul să descoperi frumusețea coralului perfect. Acest ruj de la NYX este cea mai bună opțiune pentru zilele de vară. Mulțumită culorii superbe și rezistenței sale în timp, este arma ideală pentru a te transforma intr-un femme fatale în lunile de vară.

Video: NYX de buze Lenjerie lichide Mat Rujurile opinie

NYX Frappucino

Nicio listă de rujuri nu vreodată complete fără a include culorile neuter. Acesta are o culoare neutră rozalie foarte ușor de asortat și are și nuanțe calde. Din moment ce o culoare neutră, se poate purta și la birou. 

NYX Gardenia

La fel de drăguț ca numele lui de modă veche, acest ruj e absolut minunat datorită culori deschisă de frucsie cu accente roșii. E o culoare îndrăzneață și țipătoare, cu sigurață va întoarce capete dacă o folosești. Acest ruj de la NYX e pigmentat și intens la culoare și are un finish lucios. 

NYX Heredes

Piersicile și coralii fac toată treaba aici. Acest ruj are culoare de teracotă care e minuntă pentru doamnele cu pielea mai închisă. 

NYX Louisiana

Dacă vrei să atragi atenția, asta ar trebui să fie prima alegere. O să întorci toate captele și vei avea toată atenția dacă folosești acest ruj. Are o culoare foarte deschisă de roz care spune că ești seducătoare și distractivă. Este și foarte bine pigmentată și te poate ține și trei ore. 

NYX Midnight Dinner 

O culoare la fel de interesantă ca numele ei, Midnight Dinner e amestecul perfect de finish lucios, roșu și roz. E un ruj perfect pentru mirese. E foarte pigmentat deci te poți aștepta să te țină, cu foarte puține retușuri. 

NYX Soft Matte Lip Cream in Sao Paulo

Un ruj pentru prințese, acesta nu e tocmai un luciu ci mai mult ruj topit. Are o pigmentație intense de roz intens, deschis. 

NYX Tea Rose

Acest ruj are o culoare de roz foarte deschis cu tonuri calde. E minunat pentru tonurile de piele obișnuite și nu se spală ușor. Are un finish mat și are un effect de culoare grozav. 

NYX Thalia

Terminând lista, avem încă o culoare de roz foarte deschis, sau mai degrabă un roz foarte decolorate care are o pigmentație intense. Acest ruj de la NYX e perfect pentru tonurile de piele mai deschise. Dacă vrei să arăți mereu ca Kim Kardashian, Thalia e alegerea numărul unu.

Postări similare: