Cadouri și promovare

Cele mai bune ingrediente pentru cadouri promoționale uimitoare

Cadourile dvs. promoționale trebuie să fie ceva care să creeze impresii grozave care să depășească obiectele promoționale standard de pe piață. Dacă doriți să oferiți cadouri promoționale uimitoare, iată care sunt ingredientele pe care ar trebui să le luați în considerare:

Gândește-te la ceva unic

Dacă doriți ca fiecare persoană să își amintească cadourile promoționale, ar trebui să vă gândiți la ceva unic. Ar trebui să fie diferit de cele tipice. Articolele promoționale tipice pot include căni cu imprimeuri despre compania dvs. sau plăcuțe de notă post-it. Deși acestea pot fi articole grozave, nu sunt unice. Nu vă gândiți la aceste lucruri pentru cadourile dvs. promoționale. Ar trebui să mergeți cu articole personalizate cu marca dvs. în ea. Unicitatea cadourilor dvs. promoționale va face cu siguranță pe toți să-și amintească de afacerea dvs. sau de marca dvs.

Lasă-l să fie clasic și creativ

Nu ar trebui să alegeți articole ieftine. Nu uitați că nimeni din întreprinderile mici nu vrea să cheltuiască mulți bani pe cadouri corporative promoționale. Doriți ca articolele să fie ieftine, dar elegante, în același timp. Deși afișările și costurile sunt două lucruri diferite, puteți găsi elemente care au aceste două caracteristici. Costul trebuie să fie ieftin, dar articolele nu înseamnă neapărat că ar trebui să arate ieftine sau generice. Alege articole ieftine care sunt creative și clasice.

La urma urmei, o mulțime de corporații au restricții care interzic angajaților lor să accepte cadouri costisitoare. De multe ori, limita de valoare este de fapt 25 USD sau mai puțin. Acesta este un alt motiv pentru a reduce costurile cadourilor promoționale sau destinatarii ar putea să nu le accepte.

Faceți cadouri promoționale relevante

Cadourile dvs. promoționale ar trebui să fie relevante pentru afacerea dvs. Cele mai memorabile cadouri promoționale consolidează afacerea în care vă aflați. Articolul trebuie să vă aducă în minte serviciul, produsul sau beneficiile pe care le oferiți.

Alegeți ceva care durează

Dacă îți plac cadourile precum alimentele și florile, este în regulă. În plus, o cutie de prăjituri și o plantă frumoasă în ghiveci poate fi un cadou minunat de bun venit. Cu toate acestea, nu sunt aceleași lucruri ca și cadourile de marketing memorabile pe care le poate păstra cineva. Natura durabilă a articolului poate fi un bun memento pentru ani de zile. După ce ați ales astfel de articole, puteți fi sigur că afacerea sau marca dvs. nu vor fi uitate niciodată.

Includeți logo-ul afacerii dvs.

Nu este o idee sigură și este esențial să includeți logo-ul dvs. Indiferent de cadourile dvs. ar putea fi, logo-ul dvs. va servi pentru a aminti oamenilor despre afacerea dvs.

Pune un mic efort suplimentar

Nu prea trebuie să cheltuiți mulți bani și, mai des, nu, nu vrei, nu? Cu toate acestea, dacă este ceva ce ai cheltuit un efort suplimentar pentru a-ți face cadourile promoționale, articolele tale vor ieși cu siguranță în evidență.

Acestea sunt câteva dintre sfaturile pe care trebuie să le luați în considerare atunci când faceți cumpărături sau vă gândiți la cadouri promoționale pe care să le oferiți. Nu înseamnă că ar trebui să rămâneți cu cele mai scumpe articole. Chiar și lucrurile simple pot face diferența atât timp cât știi să-ți incorporezi brandul și mesajul în cadouri promoționale.

Postări similare: