Calculatoare și Tehnologie

Cele mai bune motive pentru a înregistra numele de domeniu ASAP

Menținerea unei prezențe online puternice și solide este o necesitate pentru întreprinderile de toate tipurile de dimensiuni, indiferent de serviciile sau produsele pe care le oferă. În același timp, aceasta este, de asemenea, șansa perfectă de a vă îmbunătăți identitatea personală online. Unul dintre primii pași pe care trebuie să îi faceți în timp ce vă creați portofoliul online este să înregistrați numele de domeniu. Făcând acest lucru vă ajută să obțineți o mai bună expunere, deoarece acest lucru vă va asigura că oamenii vă vor găsi mai repede și mai ușor conținutul bazat pe web.  

Iată care sunt principalele motive pentru care înregistrarea domeniului este ceva ce trebuie să faceți cât mai curând posibil:

Disponibilitate

Înregistrarea imediată a numelui de domeniu preferat este întotdeauna o mișcare înțeleaptă, având în vedere disponibilitatea în scădere rapidă. Există mii de nume de domenii care sunt înregistrate zilnic. Acest lucru înseamnă că dacă așteptați să înregistrați un anumit domeniu relevant, puteți fi dezamăgit atunci când o altă întreprindere vă va lua fața. Un domeniu expiră după o anumită perioadă de timp. Cu toate acestea, proprietarul inițial trebuie să refuze mai întâi reînnoirea acestuia înainte de a deveni din nou disponibil pentru public. 

Cel mai bun mod de a vă asigura că oamenii vă vor găsi prezența online este să alegeți un nume de domeniu adecvat sau ceea ce se numește de obicei URL.

Redirecționarea domeniului

Asigurați-vă că vă înregistrați numele de domeniu este și mai important dacă nu aveți propriul blog sau pagină web. Cu ajutorul redirecționării domeniului, este posibil să setați numele de domeniu pentru ca vizitatorii să fie redirecționați către alte pagini web online. De exemplu, puteți înregistra „registerdomain.com”, apoi îl puteți seta pentru a redirecționa vizitatorii către pagina dvs. de Instagram sau Facebook.  Acest lucru vă permite să adăugați un URL memorabil și simplu la paginile dvs. de socializare, oferindu-vă în același timp o prezență online ușor de găsit și adrese de e-mail unice.  

Adrese de e-mail

Înregistrarea numelui dvs. de domeniu vă oferă, de asemenea, un număr nelimitat de adrese de e-mail personalizate.  Numele dumneavoastră de domeniu este partea din adresa de e-mail care urmează simbolului „@”. Puteți alege orice să fie plasat înainte de simbolul „@”, astfel încât e-mailul dvs. să fie specific, personal sau memorabil. De exemplu, înregistrarea numelui de domeniu „registerdomain.com” vă permite să folosiți adrese de e-mail precum „whatever@registerdomain.com”, „mail@registerdomain.com” sau „smith@registerdomain.com”.

Nume de domeniu memorabil

Cel mai bun mod de a vă asigura că oamenii vă vor găsi prezența online este să alegeți un nume de domeniu adecvat sau ceea ce se numește de obicei URL. Optând pentru un nume de domeniu relevant pentru conținutul site-ului dvs. sau pentru dvs. înșivă, prezența dvs. online va fi mai credibilă și mai memorabilă. De asemenea, va crește numărul de vizitatori, deoarece le va fi mai ușor să vă găsească din miile de site-uri online. 

Promovarea produsului sau a afacerii

Produsele și afacerile sunt întotdeauna așteptate să aibă o prezență online, iar o modalitate de a începe promovarea și marketingul online este de a înregistra un nume de domeniu relevant pentru ofertele dumneavoastră. Puteți utiliza subdomeniile pentru a crea pagini specifice pentru produse pe numele de domeniu al companiei dvs. Acest lucru poate, de asemenea, să vă îmbunătățească semnificativ clasamentul în motoarele de căutare. 

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai bune motive pentru care trebuie să înregistrați numele de domeniu cât mai curând posibil.  

Postări similare: