Calculatoare și Tehnologie

Cele mai recente și mai rapide discuri SSD

Înlocuirea hard disk-ului (HDD) cu unitățile SSD (moderne și mult mai rapide) este cea mai bună actualizare pentru calculatoare. Aceste dispozitive minunate reduc timpul de pornire lung, accelerează încărcarea programelor și a jocurilor și, în general, fac computerul să funcționeze mai rapid. Cu toate că, aceste SSD sunt o dezvoltare tehnologică deosebită, dar nu toate SSD sunt concepute în mod egal. Ei lucrează la viteze diferite și diferite formațiuni. Pentru a facilita cumpărătorii, iată lista celor mai bune 5 unități SSD din care să alegeți.

SSD Samsung 860 EVO

Este o versiune actualizată a unui foarte popular Samsung 850 EVO debutat în 2014. Samsung 860 EVO SSD a ieșit la suprafață în 2018. Nu este mult mai adăugat la funcția anterioară, dar totuși, SSD se află în partea de sus a listei de SSD-uri pentru majoritatea oamenilor. Dispozitivul transferă date prin PCI-E și nu pe interfața tradițională SATA. Acest SSD Samsung 860 EVO de 500 GB este capabil să transfere date în jur de 100 GB fără să se oprească. În plus, este o combinație excelentă de preț, performanță și capacitate, care nu sunt potrivite pentru majoritatea celorlalte SSD-uri

Crucial P1 1TB NVMe

Crucial P1 este într-adevăr greu de plasat pe poziția a doua. Funcționează paralel cu Samsung 860 EVO. Singurul motiv pentru a-l plasa pe locul doi este că, uneori, nu se poate menține sub sarcină atunci când capacitatea de stocare este plină. Totuși, pentru volumul de muncă pentru jocuri, acesta nu este asociat cu unitățile SATA. Are o capacitate de stocare de 1 TB și este compatibil cu calculatoarele care au sloturi NVMe. Este ieftin, fiabil și mai rapid în comparație cu orice alte unități SATA.

SanDisk Ultra 3D SSD 250 GB

Un alt dispozitiv care l-a făcut să se afle în topul listei SSD este SanDisk Ultra 3D. SanDisk rămâne în urmă în perioada de garanție de 3 ani, comparativ cu 5 ani pentru dispozitivele Samsung. Este chiar mai rapid decât Samsung 360 în anumite situații, dar lucrul care îl ține în urmă este ocazional scurte scăpări de performanță bizare și o perioadă mai mică de garanție. Este disponibil în 250 GB, 500 GB, 1 TB și 2 TB.

Samsung 860 QVO

Cu capacități de 2 TB și 4 TB, acest drive îi bate pe ceilalți concurenți ca preț. Este un cititor foarte rapid și un scriitor rapid până când are un cache gratuit. Cu o capacitate de 2 TB, sunt mulți alții, care o pot depăși în viteză și accesibilitate. Oferă mult spațiu de depozitare cu o garanție de 5 ani. Samsung a folosit tehnologia nouă pentru a proiecta acest SSD cu o capacitate asemănătoare hard diskului, menținând în același timp o uimitoare viteză a SSD. Poate transfera o cantitate bună de date, dar există limitări.

Citiți următorul articol: Cele mai bune motive pentru a înregistra numele de domeniu ASAP

Unul dintre primii pași pe care trebuie să îi faceți în timp ce vă creați portofoliul online este să înregistrați numele de domeniu. Făcând acest lucru vă ajută să obțineți o mai bună expunere, deoarece acest lucru vă va asigura că oamenii vă vor găsi mai repede și mai ușor conținutul bazat pe web. 

Adata XPG SX8200 Pro NVMe

Performanțele acestei unități SSD sunt esențiale. Această unitate uimitor de rapidă are o atitudine susținută în testele de citire / scriere și arată o performanță mai bună decât mulți alții care ocupă lista. Mai mult, prețul este considerabil scăzut.

Concluzie

Performanța și viteza computerului reprezintă o preocupare majoră pentru majoritatea oamenilor. În special, cei care participă la jocuri de noroc nu pot suporta viteze mici. Dispozitivele SSD au rezolvat problema. Iar în dezvoltarea unor astfel de dispozitive, Samsung este printre cei mai buni producători.

Cu certificatele SSL iti crești increderea si siguranta consumatorilor, deoarece 85% din cumpărătorii online evita site-urile nesigure. Citiți mai multe …

Găzduire web (sau web hosting) este un serviciu care asigură disponibilitatea online non-stop a unui website. Citiți mai multe …

Postări similare: