Frumusețe, sănătate și modă

Cum ajută maca bărbații

Rădăcina maca din Peru este o sursă de nutriție foarte potentă care se folosește de aproximativ 2000 de ani. Este un ingredient aparte deoarece are efecte diferite pentru bărbați și pentru femei. Astăzi, veți vedea cum și de ce din ce în ce mai mulți bărbați folosesc acest supliment natural.

Disfuncție erectilă

Îmbunătățirea circulației sangvine este unul din motivele pentru care acest supliment este folosit. Odată luat în vedere și faptul că îmbunătățește libido-ul, s-a constatat faptul că îi ajută pe bărbați să combată afecțiunile produse de disfuncția erectilă ușoare.

Maca îmbunătățește ED și sănătatea lor sexuală generală
Maca ajută la disfuncția erectilă

Un studiu a arătat că mai multe de jumătate din pacienții cu DE ușoară au raportat o îmbunătățirea a stării DE-ului și a sănătății lor sexuale generale. Din acest anume motiv, se recomandă să folosiți varianta neagră a suplimentului.

Libido 

Un alt motiv pentru care bărbații folosesc maca este pentru a-și reporni libido-ul. Suplimentul acționează pe mai multe nivele pentru un apetit sexual mărit. Pentru început, conținutul său mare de nutrienți poate revitaliza întreg organismul. Acesta ajută și la mărirea nivelului de testosteron care ulterior mărește rezistența, rezervele de energie și vitalitatea.

https://www.youtube.com/watch?v=xGR0xt6evdw
Video: Adevărul despre Maca: poate stimula într-adevăr libidoul și performanța sexuală atât la bărbați, cât și la femei?

Fertilitatea 

Probabil că cea mai populară și mai întrebuințată utilizare a acestei rădăcini este pentru fertilitatea atât a bărbaților cât și a femeilor. Indigenii din înalții Anzi din Peru folosesc această rădăcină de 2000 de ani pentru a îmbunătății fertilitatea animalelor și a oamenilor. Până în ziua de azi, rămâne cel mai bun remediu pentru cuplurile din Peru care doresc copii. Unele studii recente din Peru și Elveția au confirmat că tipul cu pigmentație neagră este mai bună pentru îmbunătățirea apetitului sexual și pentru mărirea motilității și a numărului de spermatozoizi.

Prostata

Un studiu publicat a conchis că într-un interval de 42 de zile, varianta cu pigmentație roșie poate reduce semnificativ dimensiunea prostatei la șobolani. Nu s-au obținut aceleași rezultate la tipurile cu pigmentație neagră, galbenă sau albă.

Mai mult testosteron

Maca nu conține testosteron sau alți hormoni. Ce face în schimb este stimularea secreției de hormoni și ajută la îmbunătățirea echilibrului hormonal. Planta stimulează secreția de așa numitul testosteron liber, un tip de testosteron care joacă un rol în redobândirea vitalității și întinerirea aspectului corpului. Toate tipurile de rădăcină acționează identic în acest caz.

Stamină și energie

Pentru persoanele care trăiesc la altitudinile din Peru unde crește această rădăcină, este importantă să vă mențineți energia. Unele studii științifice au confirmat că rădăcina are un impact pozitiv asupra nivelelor de energie și rezistență ale organismului.

Formare naturală de masă musculară

Rădăcina maca este un anabolic sau un supliment pentru masă musculară. Aceasta are un conținut semnificativ de proteină bio precum și alți nutrienți ajutători naturali pentru acumularea de masă musculară. Culturiștii naturiști adoră acest supliment și el constitue ingredientul principal în numeroase amestecuri pentru aceștia.

Acestea sunt doar câteva din beneficiile de care se pot bucura bărbații dacă introduc rădăcina maca în dieta lor.

Postări similare: