Acasă și echipament

Design interior rafturi camera de zi

Rafturile sunt o parte importantă a casei, deoarece ajută la depozitarea, expunerea și păstrarea diferitelor obiecte de uz casnic. Petrecând ceva timp în designul rafturi sufrageria de zi puteți crea o cameră atrăgătoare. Iată câteva puncte de luat în considerare atunci când vine vorba de rafturi:

Rafturile de perete plutitoare sunt o modalitate simplă de a face o cameră șic, afișând în același timp lucrurile pe care le iubești.

Camera de zi rafturi 

Sufrageria este o parte integrantă a casei, fiind spațiul în care ne petrecem cea mai mare parte a timpului și ne primim oaspeții. Astfel, ar trebui să fie făcută atractivă prin intermediul unor rafturi inovatoare. Dați frâu liber creativității dumneavoastră în materie de rafturi folosind următoarele:

 • Designul mare de rafturi pentru camera de zi. Vrei unde să păstrezi cărți, opere de artă și alte lucruri la un loc? Încearcă să folosești aceste rafturi care pot fi plasate într-o poziție strategică în camera ta. Designerii de interior vă pot ajuta cu această sarcină și să vă vină cu un raft creativ. Folosirea acestei opțiuni necesită mai mult spațiu în cadrul camerei de zi.
 • Rafturi de perete plutitoare. Aceasta este o idee excelentă, deoarece acest tip vă ajută să economisiți spațiu și poate fi pus oriunde pe pereți. Acestea sunt ușor de personalizat și pot fi proiectate pentru a se potrivi nevoilor și decorului dvs. Sunt potrivite pentru numeroase obiecte și pot fi plasate chiar și lângă scări. De asemenea, sunt elegante și simplu de întreținut, durabile și de lungă durată.

Cele mai populare rafturi de perete plutitoare Design 

Mai multe dintre aceste modele sunt disponibile în diferite dimensiuni, folosite pentru a depozita orice și plasate oriunde în casă. Această secțiune acoperă cele mai populare modele unice pentru camera de zi.

 1. Baldwin. Rafturile de design sunt atrăgătoare, somptuoase și atrăgătoare și sunt plasate pe cameră într-un mod care îi conferă un aspect elegant.
 2. Reședința Northshore. Acestea sunt o completare excelentă a camerei, oferind spațiu de depozitare suplimentar. Acestea oferă o senzație excepțională și se potrivesc complet interiorului.
 3. Reședința din fața oceanului din Big Island. Acestea reprezintă o opțiune excelentă de amplasare a mediilor de comunicare și oferă un decor fără a fi dominatoare.
 4. E 65th. Street, NYC. Această idee de rafturi este simplă, dar dă interiorului un sentiment de ordine. Nu este doar la modă, ci și plăcută ochiului. 
 5. Executivi urbani. Acestea sunt rafturi frumoase care fac o impresie superbă unei camere de zi. Ele oferă un contrast fantastic cu nuanțele lucrurilor puse pe ele.
 6. Condominiu modern. Acestea sunt vopsite în alb și se potrivesc în mod corespunzător cu un perete vopsit în negru, oferind astfel un aspect elegant și atrăgător.
 7. Reședința Superior St. Aceste plăcute rafturi plutitoare generează un echilibru în interior. 
 8. Căminul rezidențial din Sacramento. Acestea sunt rafturi de perete personalizate, cu modele de forme fascinante și arată bine, mai ales cu o culoare masculină calmă și moale.  
 9. Reședința Weyand. Aceasta este o idee inspirată de design interior de rafturi plutitoare care pot stoca obiecte.
 10. Bloordale Renovare. Sunt dreptunghiulare și reprezintă un mod considerabil de depozitare a cărților.
 11. Contemporan pe apă. Acestea creează o atmosferă elegantă în camera de zi, mai ales atunci când sunt vopsite în negru și contrastează cu culorile decorului. 

Sfaturi pentru a stiliza rafturile plutitoare din camera de zi 

Rafturile de perete plutitoare sunt o modalitate simplă de a face o cameră șic, afișând în același timp lucrurile pe care le iubești. Este nevoie de ceva stil pentru a realiza acest lucru, iar mai jos sunt câteva sfaturi de urmat:

 1. Adăugați verdeață. Găsiți plante cu un aspect vizual atractiv și adăugați puțină viață în cameră.
 2. Expune lucrări de artă și fotografii de învățare.
 3. Așezați cărțile și revistele pe rafturi
 4. Variați înălțimile obiectelor pe care le adăugați pentru a crea un interes vizual
 5. Afișați articole de dimensiuni variate. Amestecați piese mai mari și mai mici pentru a crea o senzație de echilibru și un aspect stratificat.
 6. Puneți lucrurile pe care le iubiți pe rafturi. Expuneți ceea ce este important pentru dvs.; comori din călătorii, realizări și multe altele.

Concluzie

Camera de zi este poarta de intrare în casă. Făcându-l frumos poate ajuta la crearea unei priveliști atrăgătoare. De aceea, este esențial să luați în considerare rafturile pe care doriți să le aveți în interior!

Postări similare: