Calculatoare și Tehnologie

Este PopSocket-ul cea mai buna inventie pentru telefoanele mobile?

Lumea accesoriilor pentru telefoanele mobile este plina de o infinitate de elemente create pentru a facilita utilizarea acestora, pentru a adauga putin design si culoare echipamentelor, sau pentru a le proteja de daunele comune.

In fiecare zi sunt dezvoltate noi idei pe acest subiect, deci cele mai comune probleme cu folosirea unui mobil au disparut complet, deoarece pentru fiecare nevoie se pare ca este mai mult de o solutie.

Ce este PopSocket-ul si de ce este folosirea lui atat de populara?

In prezent exista un accesoriu care a generat o mare cerere printe utilizatori, care se poate datora faptului ca toata lumea vrea sa aiba un PopSocket pe telefonul lui.

PopSocket

Un PopSocket este un accesoriu foarte mic care se ataseaza pe spatele telefonului cu un lipici special. Acel mic cilindru miscator are proprietatea de a se deschide cand este folosit si de a ramane practic plat cand nu mai este necesara folosirea acestuia. Un PopSocket se poate lipi direct pe spatele telefonului sau pe o husa de protectie.

Inventia a generat o receptie excelenta la toti utilizatorii de telefoane din monent ce a fost proiectata sa aiba o prindere ferma, evitand alunecarea din maini si producerea de daune telefoanelor prin caderi. Cilindrul are o marime ideala astfel incat fiecare utilizator isi poate plasa degetele pentru a tine telefonul eficient.

PopSocket

PopSocket-ul are un design care se combina cu orice tip de telefon. In plus, acesta are o varietate de texturi si culori astfel incat el poate sa fie combinat in functie de preferintele utilizatorului.

Cu ce ajuta folosirea unui PopSocket?

Desi la inceput ideea de a crea o piesa atat de revolutionara a aparut din nevoie de a prevenii telefoanele din a scapa din mainile utilizatorilor, in timp multe alte folosiri au fost descoperite care au facut detinerea unui mobil mult mai usoara.

  • Evitati loviturile si caderile:

    Aceasta este utilizarea sa principala, stim ca sunt multe telefoane destul de mari si multi utilizatori trebuie sa tina telefoanele cu ambele maini, din moment ce folosind doar una ar scapa telefoanele. Folosirea unui PopSocket elimina aceasta problema.

  • Imbunatateste experienta de selfie-uri:

    Pentru multi este dificil sa faca un selfie, din moment ce atunci cand te intinzi la butonul de poza, compromiti calitatea pozei si de asemenea, risti sa iti scapi telefonul, dar daca folosesti un PopSocket, aceste probleme dispar imediat, din moment ce iti poti tine telefonul chiar si cu mana deschisa, ceea ce parea imposibil.

  • Are inca un accesoriu incorporat:

    PopSocket-ul mereu vine cu un companion de incredere, acesta fiind PopClip-ul. Acesta este simplu o piesa mica facuta pentru a incapea perfect in PopSocket. Particularitatea piesei este ca poate fi blocata oriunde sau pe orice suprafata ai nevoie, in acest mod poti folosi telefonul fara sa iti ocupi mainile.

Citiți un articol despre acest subiect casca pentru copii.

Nu există o modalitate mai bună de a crea performanță laptopului de a-i inlocui HDD-ul cu un SSD hard disk. Citeste mai mult …

Postări similare: