Acasă și echipament

Husqvarna are o punte de tăiere destul de largă și un motor dublă

Căutați ceva puternic și de încredere care va duce la bun sfârșit munca? Acesta este tractorul Husqvarna YTH24V48 24 CP pentru dumneavoastră. Transmiterea rapidă a pedalei hidrostatice, însoțită de controlul de croazieră, înseamnă că veți avea un timp ușor de condus asta, chiar dacă intenționați să cosiți o suprafață mare de iarbă. Dacă puteți conduce o mașină, veți putea conduce un cositor.

Opțiunea de control al croazierei este una dintre cele mai minunate caracteristici ale acestei unități, deoarece vă asigură că vă puteți menține cu ușurință viteza de cosit în timp ce vă așezați și vă relaxați. Nu trebuie să vă faceți griji pentru a încetini sau a merge prea repede.

Funcționare și funcții

Această mașină de tuns iarba este echipată cu o cuplare electrică a lamei, o transmisie de pedală hidrostatică, control de croazieră, un motor V-Twin și o lățime de tăiere de 48 de inci. Este conceput pentru a vă permite să abordați rapid și ușor șantierele cu zone mari și ierboase. Dacă nu ați condus niciodată un tractor cu gazon de călărit, există câteva lucruri pe care doriți să le notați despre funcționarea acestui cositor YTH24V48.

În primul rând, asigurați-vă că citiți instrucțiunile de siguranță anexate. În timp ce călătoarea de gazon câștigător de recenzie este o experiență foarte sigură, este important să înțelegeți ghidul de utilizare. Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că vă mențineți în siguranță, de control și în sarcină în timp ce conduceți mașina. Înțelegerea caracteristicilor de siguranță vă va ajuta, de asemenea, să vă asigurați că veți putea folosi mașina de tuns iarba pentru mulți ani următori. Nimeni nu vrea să investească într-o piesă de echipament, ci doar să-l întrerupă. Când înțelegeți caracteristicile și cerințele de siguranță ale vehiculului dvs., veți fi mai probabil să îl gestionați corect și să îl ajutați să dureze mulți ani.

Acest lucru înseamnă, de asemenea, că este posibil să nu vă dați seama cât timp ați fost în soare. Faceți măsurile necesare pentru a vă proteja în timp ce utilizați un tractor pentru gazon. Aplicați protecție solară la intervale regulate, purtați o pălărie cu margine mare, beți multă apă și purtați mănuși dacă trebuie.

Postări similare: