Automotive

O scurtă prezentare a parasolarelor auto

Parasolarele auto Withcar sunt similare cu ochelarii de soare dintr-un anumit punct de vedere. De îndată ce le vei folosi, nu te vei mai putea despărți de ele. Cu atât mai mult când ești silit să îți parchezi mașina în Soarele arzător pentru mai mult de 15 minute. 

Când vine vorba de accsorii pentru mașină, parasolarele sunt o afacere bună. Principalul lor avantaj este că protejează interiorul mașinii de pericolele radiațiilor UV. Acestea pot păstra o temperatură răcoroască și plăcută în mașină pe durata lunilor de vară și o temperatură caldă și confortabilă odată ce vin lunile de iarnp.

Ce sunt parasolarele auto?

Un parasolar este practic un ecran pliabil de diferite forme și mărimi care se potrivesc perfect cu parbrizul unei mașini. Odată ce ați parcat, doar puneți parasolarul pe interiorul parbrizului și gata. 

Parasolarele auto
Parasolarele auto – afișaj de utilizare

Ca să țineți parasolarul pe loc, nu trebuie decât să rabatați parasolarele de pe partea șoferului și a pasagerului. Sunt câteva parasolare care folosesc benzi elastice sau ventuze.

Aceste accesorii sunt compuse de cele mai multe ori dintr-un amestec de poliester și nailon cu un strat reflectorizant pe partea exterioară. Partea exterioară este cea responsabilă pentru reflectarea razelor solare pentru a reduce absorția de căldură considerabil.

Avantajele folosirii parasolarelor auto 

Sunt mai multe lucruri de notat de cât s-ar vedea cu ochiul liber. Acestea sunt un accesoriu decorativ pentru mașini care pot ajuta l-a păstrarea valorii acesteia. Dar mai exact, cum? Pentru început, acestea vă protejează nu numai pe voi ci și pe pasageri, interiorul mașinii și restul obiectelor din mașină.

Parasolarele auto - unde le putem așeza
Arată unde putem instala parasolarele auto pentru mașini

Însă, dacă vă uitați cu atenție la parasolarul vostru, veți descoperi câteva utilizări practice și utile care vă pot lua prin surprindere. Mai jos sunt listate câteva dintre beneficiile și utilizările parasolarelor auto:

Pot oferi un plust de culoare sau stil decorului mașinii. 

De exemplu, luați în considerare un parasolar standard. Acestea sunt disponibile în diferite culori, cel mai des fiind argintii. Unele au două fețe pe care sunt printate expresii și fețe care vă pot aduce mașina la viață. A trecut vremea mașinilor anoste. Parasolarele auto pot da personalitate și stil mașinii astfel încât să devină o vedetă instant.

Video: Parasolarele auto standard

Reduc temperatura din interiorul mașinii.

Dacă nu acoperiți parbrizul mașinii, vă veți simți ca în saună de fiecare dată când intrați în mașină. 

Volanul nu va mai fi fierbinte 

Dacă nu era suficientă să fiți ca în saună, vă vor arde și mâinile când puneți mâna pe volan dacă nu folosiți un parasolar.  

Oferă intimitate.

Parasolarele oferă și intimitate, mai ales pentru șoferii care preferă să stea în mașină după ce au parcat. 

Previn degradarea tapițeriei din mașină. 

Fără ajutorul parasolarelor auto, există întotdeauna riscul ca tapițeria din mașină să se degradeze rapid datorită expunerii prelungite la razele UV.

Protejează bordul mașinii. 

Căldura extreme datorată razelor UV poate dezintegra bordul mașinii mai repede decât ați crede. E mare noroc că un simplu accesoriu nu prea complicat poate rezolva această problemă.

Protejează aparatura electronică din mașină.

Dacă nu folosiți parasolare auto, temperatura din interiorul mașinii poate fi atât de extremă încât este periculoasă atât pentru oameni cât și pentru electronice.

Vă pot proteja de ploaie..

A început să ploua imediat după ce ai ieșit di birou? Nu te panica, nu trebuie decât să fugi până la mașină folosind parasolarul ca o umbrelă și vei fi în regulă.

Pot fi folosite ca separator pentru copii.   

Da, parasolarul poate fi tocmai soluția pentru ai opri pe copii să se mai certe. Poate fi folosit ca un bloc de desen pentru a vă scuti de alte probleme.

Pot fi folosite ca tăvi pentru mâncare.

Bancheta din spate vă va mulțumi că o lăsați să se păteze când serviți masa. 

Protejează electronicele auto și sistemele de informare și divertisment ale mașinii.

Căldura poate fi foarte dăunătoare acestor componente importante. Din fericire, un parasolar vă poate ajută să le protejați de această căldură. Heat buildup can be very damaging to these important parts of your car. Thankfully, a sun shade will help you protect them from unwanted damages. 

Pot preveni furturile din mașină. 

Folosind un parasolar, veți putea preveni furturile din mașină doarece hoților le va fi mai greu sau chiar imposibil să vadă ce aveți în mașină. 

Vă permit să vă personalizați mașina.    

După cum am menșionat mai sus, parasolarele au diferite opțiuni care vă permit să le personalizați folosind orice se potrivește cu gusturile voastre. Acestea pot veni cu modele decorative folosind picturi faimoase, embleme de la echipe sportive, scene tropicale și multe altele.

În cele din urmă, toate aceste beneficii nu vă aduc doar confort pentru voi ca șoferi sau proprietari, ci pot și crește valoare mașinii la revânzare. 

Concluzii 

De fiecare dată când oamenii se gândesc la parasolare, majoritatea se gândesc la ele ca fiind doar un accesorii pe care îl pot folosi doar pentru câteva luni, mai ales vara. Ceea ce ei nu realizează este că parasolarele oferă o serie de beneficii pe care ei nu le iau în considerare.

Aceste accesorii utile și accesibile trebuie folosit tot anul pentru a oferi confort și protecție maximă. În afara de faptul că vă vor face experiența la volan mai plăcută, parasolarele vă pot înfrumuseța aspectul mașinii și păstra prețul de revânzare pentru mai mult timp.

Postări similare: