Frumusețe, sănătate și modă

Ochi de păpușă și privire intensă cu puțin efort

Genele false: un aliat puternic al frumuseții

Opțiunea curată supremă este reprezentată de genele false. Nimic nu oferă la fel de mult volum și lungime ca o pereche de gene false, eventual reutilizabile. Sunt ușor de aplicat, ușor de purtat, ușor de îndepărtat și, în general, sunt bine tolerate de toată lumea. 

Dacă te-ai gândit să folosești gene false pentru a prelungi și a adăuga volum genelor tale, poate că te-ai întrebat dacă acestea pot afecta genele tale naturale. Și având în vedere cele de mai sus, am fi surprinși dacă nu ți-ai pus această întrebare. 

Aceste dispozitive simple, atunci când sunt aplicate corect, se așează chiar deasupra liniei naturale a genelor de pe pleoapa dumneavoastră.

Vestea bună este că nu, genele false nu vă vor strica genele reale. De fapt, ele nu interferează deloc cu creșterea și sănătatea naturală. Aceste dispozitive simple, atunci când sunt aplicate corect, se așează chiar deasupra liniei naturale a genelor de pe pleoapa dumneavoastră. Deși adezivul pentru gene poate ajunge uneori la baza genelor naturale, acesta este complet sigur și delicat, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la posibilele deteriorări, nici în timpul aplicării, nici în timpul îndepărtării.

www.pinkpanda.ro/ genele false nu vă vor strica genele reale. De fapt, ele nu interferează deloc cu creșterea și sănătatea naturală. Aceste dispozitive simple, atunci când sunt aplicate corect, se așează chiar deasupra liniei naturale a genelor de pe pleoapa dumneavoastră. Deși adezivul pentru gene poate ajunge uneori la baza genelor naturale, acesta este complet sigur și delicat, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la posibilele deteriorări, nici în timpul aplicării, nici în timpul îndepărtării.

Postări similare: