Frumusețe, sănătate și modă

OFRA Cosmetice-Totul despre produsele pentru buze

Introducere

OFRA este numele de astăzi cunoscut și apreciat internațional în industria frumuseții. Este un important producător de produse profesionale de machiaj și piele. A fost înființată în 1979 de Ofra Gaito, un rezident al Africii de Sud și acum un destinatar SIDESCO certificat. Deținerea acestei diplome în domeniul esteticii și frumuseții a făcut-o să permită analizarea pielii și corpului înainte de a face sau a sugera orice produs de înfrumusețare. Astăzi produsele OFRA sunt utilizate pe scară largă de clienți distincți. Lista include celebrități internaționale, francize cunoscute precum Miss Univers, sportivi olimpici, politicieni și multe altele. Vom discuta despre produsele de buze de la OFRA Cosmetics, care sunt distribuite în principal în patru categorii.

Rujurile lichide de lungă durată

Aceste rujuri lichide mat sunt culori de lungă durată care conturează frumos și umplu buzele, transformându-le într-un aspect catifelat sărutător. Pigmenții rămân toată ziua cu o schimbare minimă. Vitamina A și antioxidanții fac ca buzele să pară și să se simtă sănătoase. Puțin cele mai îndrăgite mostre de ruj lichide includ Oh My Ry Ry, Nude Potion, Miami Fever, Sao Paulo, Ditches, Pasadena, Unzipped, Havana Nights, Manila și Atlantic City. Toate rujurile de lungă durată au pigmenți unici care nu sunt cruzimi și vegani.

Rujurile

Formula de ruj clasică, hidratantă și plină de ruj OFRA Cosmetics oferă buzelor un aspect fermecător. Aceste rujuri prezintă un finisaj din satin, purtat de lungă durată și pigmentat pe scară largă. Antioxidanții, Vitamina E și protecția solară naturală, protejează buzele împotriva poluării mediului. Puține articole adorabile din această categorie sunt: ​​Rujul hidratant – Trandafir, Paleta Signature- Nude, Ametist, Pink Lady, Pink Gosted, Rujul Karina și Sonoma. Toate aceste rujuri au autoritatea convențională a produselor cosmetice OFRA.

Catrice Cosmetics este o marcă de produse cosmetice care oferă pachete sofisticate cu produse inovatoare

Catrice Cosmetics este o marcă de produse cosmetice care oferă pachete sofisticate cu produse inovatoare cu care sigur vei obține rezultate folosind formule simple și ușoare.

Gloss buzelor

OFRA Cosmetics oferă clienților săi cea mai fermecătoare colecție de Lip Gloss. Acest luciu de buze are multe ingrediente benefice care mențin buzele protejate și evită uscarea. Ingredientele includ antioxidanți, filtre solare și ulei de jojoba cu parfum adorabil. Lăpirile bine admirate, populare și incredibile de strălucire ridicată includ Smiley pentru Ryleigh, SugarCup Gloss, Apricot Dream, Rodeo Drive, Glossip, Buze luminoase, Truffle, Sun Shine și Orchid. Toate aceste luciuri de buze sunt hidratante, lipsite de cruzime și vegane.

Flexi Slick

Acestea sunt produse de buze hibride, care au culori flexibile, care continuă să amestece aspectul de luciu cremos și pigmenți de ruj lichid. Flexi Slick oferă un indiciu de strălucire, iar aplicatorul său supradimensionat face ușor de aplicat. Cele mai bune produse Flexi Slick OFRA Cosmetics sunt Shake, Top Raft, Fuzzy, Swizzle, Slush, Stretch, Urge, Faux și sintetice. Toate aceste Slicks fac ca buzele să fie strălucitoare și să nu lipească.

Concluzie

OFRA Cosmetics nu este doar un brand de înfrumusețare. Are proprietarii învățați, Ofra și David, ale căror diplome și experiență fac din OFRA un producător profesionist de produse de piele și frumusețe. Rujurile sunt special verificate pentru efectele asupra sănătății. Toate acestea nu au cruzime, înseamnă că niciun animal nu este rănit în timpul producției și acestea nu sunt testate pe animale. Acestea sunt toate vegane. Toți acești factori ajută să facă din OFRA Cosmetics un brand de frunte dacă industria de înfrumusețare.

Postări similare: