Frumusețe, sănătate și modă

Pantofi la modă pentru toate damele moderne

Mocasini

Dacă ești tipul care preferă să nu i se vadă degetele de la picioare, atunci mocasinii sunt pantofii ideali pentru tine. Mocasinii sunt suficient de flexibili încât să fie confortabili pentru picior. Acești pantofi de dame folosesc materiale elastrice de ambele părți, ceea ce înseamnă că nu au nevoie de șireturi sau scaiuri.

Fiecare pereche de pantofi pentru dame are propria identitate și istorie în lumea modei.

Mocasinii mai adaugă și un aer vintage și de sofisticare colecției tale de pantofi, fie că îi porți în combinație cu haine de seară fie cu hainele de birou.

Stilete

Știi că stiletele nu au fost concepute inițial pentru femei? Da, vezi bine. Stiletele au fost defapt concepute pentru bărbații din armată și aristocrație pe vremuri. Chiar dacă în ziua de azi sunt asociați cu trăsături feminine, stiletele se trag din cizmele de călărie de la persani care aveau tocuri mici.

 Acești pantofi au fost concepuți pentru a îmbunătății agilitatea și viteza de alergare pe câmpul de bătălie. Abia în perioada regelui Ludovic XIV bărbaților nu li s-a mai acceptat să poarte acești tip de pantofi deoarece acesta introduse-se pantofii cu toc roșii la curtea sa pentru doamne.

În ziua de azi, cu tocul lor ascuțit, stiletele sunt cei mai de încredere pantofi pentru dame. Aceștia sunt făcuți de obicei din piele și în ciuda faptului că sunt înalți, sunt chiar foarte confortabili. Stiletele sunt un standard pentru concursurile de frumusețe, mai ales pentru categoria cosmutelor de baie.

Pantofi cu toc

Pantofii (infashionshop.hr) cu toc au partea frontală închisă și nu necesită șireturi. Din acest motiv sunt foarte ușori de luat în picioar. La fel ca șlapii, pantofii cu toc sunt grozavi pentru lunile de vară. Sunt foarte diverși având o gamp largă de culori și modele din care să alegi.

Postări similare: