Acasă și echipament

Recenzie generator digital inverter Ryobi

Cele două prize de 120V și cea de 12V sunt suficiente pentru un generator portabil. Poți conecta două generatoare Ryobi 2200 generator între ele cu un kit paralel pentru putere dublă. Are două mânere pentru cărat. Cele două roți și mânerul extensibil îl fac foarte mobil. Îl poți trage ca pe un geamantan.

Acest generator are un motor în 4 cicli pe benzină cu tehnologie automată de repaus. Sistemul auto idle mărește economia de combustibil și scade zgomotul când este pornit. Totuși, ar fi bine să oprești această funcție când vrei să pornești o unitate mică de aer condiționat, un ferăstrău circular sau un cuptor cu microunde. În acest mod, motorul nu va trebui să-și mărească rotațiile pentru a îndeplini cerințele.

Din păcate, motorul nu este așa bun pe termen lung față de un Honda sau Yamaha. Este, de asemenea, mai zgomotos decât generatoarele mai scumpe. Ryobi RYi2200 produce în jur de 63 de decibeli.

Generator cu invertor Ryobi RYi2200 culoare verde w320 are dimensiuni potrivite pentru camping, dar nu este destul de puternic pentru vehicule recreaționale mari.

Cel mai bun lucru la acest generator este prețul. Acest generator este mult mai ieftin decât un generator Honda sau Yamaha de 2000W.

Întrebări și răspunsuri

Care este diferența dintre generatoarele verzi și gri?

Nu există diferențe mecanice între cele două. Singura diferență este culoarea și uneori prețul. Numărul modelului verde este RYI2200, în timp ce al celui gri este RYI2200G.

Ce aparate pot fi pornite de Ryobi RYi2200?

Depinde de câți watti au nevoie aparatele. De exemplu, generatorul poate porni un cuptor cu microunde de 1000W. Poate porni și un frigider care are nevoie de cam 1350W, sau un radiator de 1300W.

Totuși, Ryobi RYi2200 nu poate să le facă pe toate în același timp. Trebuie să calculezi bine câți watti consumă fiecare aparat și să ai grijă să nu întreci limita siguranței.

Are Ryobi RYi2200 un demaror electric?

Nu, acesta nu are un demaror electric. Trebuie să-l pornești cu recul. Trebuie să tragi de câteva ori ca să ajungă combustibilul unde trebuie. Chiar și așa, pornește ușor.

Postări similare: