Cadouri și promovare

Sfaturi înțelepte pentru cadouri de afaceri

Iată cum stă treaba – nu aveți nevoie de un buget mare doar pentru a cumpăra cadouri corporative sau de afaceri. Ceea ce contează aici este modul în care îți prezinți darurile. 

Când vine vorba de cadouri corporative, personalizarea poate face diferența. Acest lucru vă va arăta aprecierea în mod eficient și, în același timp, se va concentra și pe stabilirea unei relații de afaceri prețuite între voi si client. 

Articolele promoționale de marcă ce poartă sigla companiei nu vor putea realiza acest lucru în același fel în care o pot face cardurile cadou cu nume. Este important să știți cum să cumpărați cadouri corporative care să vă exprime sinceritatea și aprecierea față de client.

Alegeți cadouri care durează în timp

Există cazuri în care micile cadouri fără intenții evidente sunt opțiuni mai bune atunci când vine vorba de mulțumirea clientului. Dar, cele mai bune cadouri de afaceri sunt cele care durează mult timp.

Cadouri corporative - Powerbank
Powerbank este un cadouri corporative de afaceri foarte util

În loc de a le oferi o placă care va strânge doar praful pe perete, de ce nu optați pentru un abonament lunar pentru un coș de cumpărături cadou pentru un an întreg? Aceste coșuri cumpărături nu vor face doar o impresie bună, deoarece primirea lor poate fi o amintire de durată care va rămâne în memoria lor pentru mulți ani.

Nu vă gândiți doar la clienți

Oferiți cadouri de care nu se vor bucura doar clienții, ci și echipele și familiile lor. Un cadou pe care clienții îl pot împărtăși altora va face probabil o impresie mult mai bună per ansamblu. 

Cadouri promotionale personalizate TailorMADE

Alegeți un cadou care va fi un subiect de discuție

Nu e ușor să vorbești despre viața ta personală și nu mulți oameni vor fi interesați de ea. Pe de altă parte, un cadou față de care toată lumea se poate raporta cu ușurință, cum ar fi cadourile gourmet, va oferi un punct de plecare pentru o discuție amicală.

Căutați ceva care să fie practic

Dacă cadourile de afaceri nu au alte utilizări decât a fi o chestie în plus, nu veți realiza nimic cu el. Va rămâne într-un colț ani de zile și poate fi aruncat oricând la următoarea curățenie de primăvară. Acesta este motivul pentru care veți dori să alegeți ceva pe care oamenii vor dori să îl folosească. Dacă clientului vostru îi place cafeaua, de exemplu, îi puteți cumpăra un abonament la cafea sau chiar o râșniță pe care știi că o să o aprecieze și că o poate folosi. 

Alegeți doar ceva de calitate

Alegeți doar ceva de calitate atunci când vine vorba de cadouri de afaceri. Dacă clientul vostru. poartă un ceas Rolex, oferirea unui ceas Seiko vă fi o alegere proastă deoarece nu îl va folosi și nu îl va aprecia. De asemenea, este mai bine să alegeți cadouri consumabile, cum ar fi o cutie de lux cu dulciuri care să garanteze o impresie durabilă.

Luații prin surprindere cu ceva neașteptat

Deși e obligatoriu să oferiți cadouri cu ocazia Crăciunului, dacă le oferiți clienților cădouri aleatorii pe de-alungul anului le va face o surpriză plăcută, iar cadourile voastre vor ieși în evidență. Majoritatea clienților primesc cadouri de Crăciun, dar cu siguranță vor aprecia un cadou în luna ianurie neplăcută.

Folosiți-vă de aceste sfaturi pentru a face cele mai bune cadouri de afacere posibile!

Postări similare: