Acasă și echipament

Eccotemp oferă un design foarte compact

Bateriile D nu sunt îngrijorătoare atunci când vine vorba de durabilitatea unui duș în aer liber. Bateriile sunt reîncărcate cu ușurință pe orice sursă de alimentare, fie prin AC sau DC. Indiferent cât de departe vă aflați în peșteri și păduri, puteți fi sigur că aveți un duș fierbinte. Cu Eccotemp L5, vă bucurați de flexibilitatea temperaturilor apei pe placul dvs. până la 35 de grade. De asemenea, arta fluxului este impresionantă; un Eccotemp L5 standard are o rată de 5,6 litri pe minut.

Încălzitor portabil fără rezervor Eccotemp L5

În timp ce portabilitatea este caracteristica principală a acestui încălzitor de apă pentru camping și activități în aer liber, îl puteți folosi și în jurul casei. Eccotemp L5 poate fi utilizat pentru a vă spăla barca, pentru a vă spăla câinele și pentru a vă curăța mașina fără probleme. De fapt, vă veți bucura de curățarea treburilor în jurul casei datorită apei calde și a performanțelor sale eficiente. Încălzitorul de apă fără rezervor portabil poate fi montat și pe o mașină de spălat sub presiune pentru a crește eficiența și eficacitatea procesului de curățare.

De ce producătorul a folosit baterii tip D este evident, pentru a vă ajuta atunci când sunteți departe de rețea unde nu există energie electrică. Dacă îți place să îți iei vacanța într-o cabină de lemn, în mediul rural unde nu există nimeni în jur, acesta poate fi un partener și un tovarăș excelent în timpul șederii tale. Nu va trebui să amânați curățarea sau dușul din cauza temperaturilor apei.

Caracteristici

Eccotemp L5 vă transformă aventura profundă în pădure într-un camping cu toate resursele. Apa caldă este tot ceea ce ai nevoie atunci când ești înfrigurat într-o călătorie. Iată câteva dintre caracteristicile sale deosebite care transformă sălbăticia în casa ta.

Pe baterii

Producătorul s-a concentrat asupra activităților în aer liber atunci când a construit acest încălzitor portabil fără apă. Nimic nu ar fi putut fi mai bun decât bateriile D. Aceste baterii durează mult timp, deoarece sunt folosite doar puțin atunci când se încălzește dispozitivul pentru a elibera propan. Dacă Eccotemp L5 ar avea un rezervor montat, acesta ar consuma mai multă energie, deci dificil de menținut pentru câteva ore fără conexiunea electrică. Bateria vă garantează utilizarea îndelungată a apei în toate zilele în care veți face camping.

Postări similare: